Gyorskölcsön készpénzben

Gyorskölcsön információk - hitelfelvétel

A legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy pénzhez jusson kedvező feltételekkel, kétségtelenül az, ha meglévő személygépkocsija vagy teherautója terhére vesz fel gyorskölcsönt.

Ez a Magyarországon még kevéssé ismert hitelforma méltatlanul mellőzött szerepre kényszerül. Ha megismeri a hitelfelvétel feltételeit, Ön is csodálkozni fog, hogy miért nem hallott még erről a hitelfajtáról.

  • Egyszerűsített hitelbírálat, folyósítás akár 3-5 napon belül.
  • Szabad felhasználású hitel, azaz bármire költheti, nincs szükség utólagos számlákra.
  • A hitel felvehető forintban, euróban. A deviza alapú kölcsönök a forint alapúaknál sokkal jobb feltételeket kínálnak, használja ki a devizahitel előnyeit!
  • A futamidő 12 és 96 hónap között választható meg (magánszemélyek esetében a futamidő maximuma 84 hónap). Vegye azonban figyelembe, hogy a bevont autó nem lehet idősebb 12 évesnél, és a hitel lejártakor sem lehet öregebb 15 évesnél!
  • A felvehető hitelösszeg az autó értékétől függően 300 ezer és 50 millió forint közt mozoghat.
  • Az autója EuroTax-értékének 80%-át felvehet készpénzben.
  • Adóstárs (kezes) bevonásával passzív KHR-listások is igényelhetik.

A hitelügyintézéshez szükséges papírokat könnyű előkeríteni: csupán az Ön személyes okirataira, az autó dokumentációjára, valamint jövedelemigazolásra van szükség.

A gyorskölcsön-kalkulátor segítségével pillanatok alatt kiszámolhatja, milyen havi törlesztőrészletekre számíthat.

A kölcsön folyósítása a bírálattól számítva 3-5 munkanap alatt megtörténik. A gyorshitel ügyintézése teljes körű és országos.

Gyors kölcsön készpénzben

Ha Ön megfelelő munkahellyel és igazolt jövedelemmel rendelkezik, akkor általában néhány nap leforgása alatt kölcsönhöz juthat.

Ebben az esetben az autófedezetű gyorskölcsön jelenti a megoldást: valóban néhány nap alatt elintézhető, ezen kívül sokkal kedvezőbb kamatozású, mint a személyi kölcsön.

Keressen bennünket! Gépkocsija EuroTax-értékének akár 80%-ig vehet fel gyorskölcsönt, mindössze néhány nap leforgása alatt:

online kalkuláció és hiteligénylés »

Gyorskölcsön » főoldalra
Kezdőlap Online hitel Kapcsolat
Gyorskölcsön - a lehető leggyorsabban
Tájékozódjon
Számoljon!
BAR-listások is
Hírlevél feliratkozás
Gyorskölcsön.NET Információs Hírlevél
Értesüljön elsőként a legjobb ajánlatokról!
Név:
Email:
 
  Adatait bizalmasan kezeljük.