Online gyorskölcsön kalkulátor

Használja ki a modern technika adta lehetőségeket! Igényeljen gyorshitelt az interneten keresztül!

A gyorskölcsön futamideje 1 és 8 év között választható meg.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Financial has a deprecated constructor in /home/autorcom/public_html/gyorskolcson.net/kalkulator/online-gyorskolcson/financial_class.php on line 88
Igényelt hitelösszeg: forint Mennyi hitelt kíván felvenni?
Évjárat: év / A jármű évjárata - a futamidő lejártakor a jármű legfeljebb 15 éves lehet.
Futamidő: A hitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.
BAR (KHR)-lista? BAR / KHR listás státusza? (nem, passzív, aktív)
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A legfontosabb, hogy ha megtalálta honlapunkat, használja is ki a szolgáltatásokat, amelyeket nyújtunk. Az online kalkulátor mind közül a leghúsbavágóbb kérdésre ad választ: mennyi törlesztést kell fizetni havonta, ha bizonyos hitelösszeget szeretne felvenni adott futamidőre. Az online kalkulátorral készített előzetes számítások alapján meg tudja határozni – legalább megközelítőleg –, hogy milyen havi terhekre számíthat. Természetesen a valós összeg ennél valamivel kisebb és nagyobb is lehet, de csak kis mértékben térhet el, így a kalkulátor jó támpont a továbblépéshez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a gyorskölcsönt magánszemélyek legfeljbebb hét éves futamidőre vehetik fel, míg vállalati ügyfelek nyolc éves futamidőre (lízingkonstrukcióban).

Ezen funkció használatával Ön megspórolt egy csomó utánjárást, fáradságot, hiszen eleve a legjobb hiteleket felvonultató csomagunkból választott, és így nem kellett minden bankhoz bemennie, sorban állni, szóróanyagot böngészni, stb. Munkatársaink már túl vannak a kiválogatás időt rabló folyamatán. Az online hiteligénylés előnyeit a következőkben is élvezheti: Önnek szinte semmit sem kell csinálnia annak érdekében, hogy pénzhez jusson.

Munkatársaink megkapják kérését, kiválasztják az éppen legjobb kondíciókkal rendelkező gyorskölcsönt, és a pontos részletekkel megkeresik Önt telefonon. Ha sikerült kiválasztani, hogy végül milyen kölcsönt, milyen futamidőre, mekkora összegben venne fel, akkor jöhet az ügyintézés. A papírok kitöltése után Önnek már semmilyen dolga sincs, csak várni, hogy megérkezzen a számlájára a pénz. Ügyintézőink a hitelszerződés megkötése után értesítik Önt, hogy mikor várható a pénz, de általánosságban 3-5 munkanapról van szó.

Feltételek összefoglalva

  • a gépkocsi 12 évnél nem idősebb
  • az autó kora a gyorskölcsön lejártakor legfeljebb 15 év lehet
  • minimális hitelösszeg: 300 000 Ft

Fontos tudni, hogy a visszlízinggel ellentétben a gyorskölcsön felvételekor a tulajdoni jog nem kerül át ideiglenesen a hitelösszeget folyósító fél nevére, hanem a hitelfelvevő, vagyis az Ön nevén marad - ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy autóját szabadon használhatja, csupán egy ún. elidegenítési tilalom opció kerül az autóra, amit a futamidő lejártáig nem adhat el.

Gyorskölcsön » főoldalra
Gyorskölcsön - a lehető leggyorsabban
Tájékozódjon
Számoljon!
BAR-listások is
Hírlevél feliratkozás
Gyorskölcsön.NET Információs Hírlevél
Értesüljön elsőként a legjobb ajánlatokról!
Név:
Email:
 
  Adatait bizalmasan kezeljük.