Gyorskölcsön készpénzben

Jogi nyilatkozat

Abban az esetben, ha bármely, a weboldalak használata, valamint e-mailen keresztüli levelezés során vagy ahhoz kapcsolódóan bármilyen további személyes adat kerül a K-Invest Kft. birtokába/birtokunkba, a K-Invest Kft. kijelenti, hogy a személyes adatokatait a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a K-Invest Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a K-Invest Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Az K-Invest Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást banktitokként kezel.

A K-Invest Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Gyorskölcsön » főoldalra
Kezdőlap Online hitel Kapcsolat
Gyorskölcsön - a lehető leggyorsabban
Tájékozódjon
Számoljon!
BAR-listások is
Hírlevél feliratkozás
Gyorskölcsön.NET Információs Hírlevél
Értesüljön elsőként a legjobb ajánlatokról!
Név:
Email:
 
  Adatait bizalmasan kezeljük.