Gyorskölcsön készpénzben

Impresszum

A gyorskolcson.net weboldal üzemeltetője a K-Invest Kft. Cím: 1141 Budapest, Szilágysomlyó utca 1.

A K-Invest Kft. weboldalán megjelenő adatok, és információk és feltételek kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a K-Invest Kft. felelősséget nem vállal.

Esetleges félreértések, tévedések elkerülése érdekében kérjük, hogy a weboldalunkon olvasott információk megerősítése, pontosítása végett, még a döntéshozatal előtt lépjen kapcsolatba a K-Invest Kft.-vel.

A K-Invest Kft. weboldalán, az azon található minden kép, grafika, logó, szöveges tartalom, adat és információ , illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a K-Invest Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Ezek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

Abban az esetben, ha bármely, a weboldalak használata, valamint e-mailen keresztüli levelezés során vagy ahhoz kapcsolódóan bármilyen további személyes adat kerül a K-Invest Kft. birtokába/birtokunkba, a K-Invest Kft. kijelenti, hogy a személyes adatokatait a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a K-Invest Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a K-Invest Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

A K-Invest Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást banktitokként kezel. A K-Invest Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A K-Invest Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Gyorskölcsön » főoldalra
Kezdőlap Online hitel Kapcsolat
Gyorskölcsön - a lehető leggyorsabban
Tájékozódjon
Számoljon!
BAR-listások is
Hírlevél feliratkozás
Gyorskölcsön.NET Információs Hírlevél
Értesüljön elsőként a legjobb ajánlatokról!
Név:
Email:
 
  Adatait bizalmasan kezeljük.